Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του σχολείου μας μέσα από την οποία φιλοδοξούμε να σας παρουσιάσουμε το έργο μας και να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις νέες εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Περδικοπούλου λειτουργούν  στη  Πόλη της Ξάνθης από το 1979. Το Κεντρικό Διδακτήριο βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλησιών 25 και το παράρτημα στην οδό Πραξιτέλους 85. Στεγάζονται  σε ειδικά διαμορφωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα κτίρια.

Όλα τα σχολεία έχουν γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους.

Μέσα στα χρόνια της λειτουργίας τους  τα σχολεία μας έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών λόγω της μεγάλης του εμπειρίας σε θέματα γλωσσομάθειας αλλά εξαιτίας των επιτυχιών που εξασφαλίζουν οι μαθητές του στις διάφορες εξετάσεις γλωσσομάθειας που συμμετέχουν. Σημασία δεν έχει, όμως, μόνο ο στόχος αλλά και η πορεία που οδηγεί στην επίτευξή του. Για το λόγο αυτό, ως γονείς οφείλουμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές για τα παιδιά μας. Όταν πρόκειται για επιλογή Κέντρου Ξένων Γλωσσών, θα πρέπει να επιλέγουμε με βάση την οργάνωση και την εκπαιδευτική δεινότητα του σχολείου και όχι με γνώμονα μόνο τις τιμές ή την απόσταση από το σπίτι.  Πολλοί γονείς νομίζουν ότι θα ωφελήσουν το παιδί τους αν του προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς αυτό θα του γλυτώσει χρόνο από τις μετακινήσεις, ωστόσο τα ιδαίτερα μαθήματα δεν δίνουν καμία εγγύηση ποιότητας ενώ τείνουν να απομονώνουν τον μαθητή σε ένα μάθημα γλωσσικό που θα πρέπει να γίνεται σε ομάδα, ώστε η γλώσσα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στα κέντρα μας  για να σας παρουσιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια τα προγραμμάτα σπουδών μας και τον τρόπο διδασκαλίας. Είμαστε σίγουροι ότι κατά τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών σας στο σχολείο μας θα περάσετε μια ευχάριστη, γόνιμη και δημιουργική περίοδο.

 

Μαίρη Περδικοπούλου

Διευθύντρια Σπουδών

PgDipinEnglish

Share Button
Αν κι εσείς αναζητάτε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εμπειρία στο θέμα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, τότε εμπιστευτείτε  μας.
Η  Εμπειρία  34 χρόνων στη διδασκαλία της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, Το δυναμικό διδακτικό προσωπικό  και η  παραγωγή δικού μας  πρωτότυπου εκπαιδευτικού υλικού εξασφαλίζουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στους μαθητές μας για την απόκτηση πτυχίων γλωσσομάθειας.

Σας αρεσει το site μας

Ναί / Yes - 75%
Όχι / No - 20.8%

Total votes: 24
The voting for this poll has ended on: Δεκέμβριος 31, 2014